Beoordelingen over Gigant

 • Jesse
  Na 40 jaar merkte ik dat ik in bed geen voorsprong meer geef. Ik denk dat dit deels te wijten is aan het feit dat ik niet tevreden ben met de grootte van mijn penis en complex. Ik vond Gigant-gel op internet. Ik heb het op de website besteld. Ik wilde gewoon een erectie herstellen, maar het lukte me ook om mijn penis te vergroten. De erectie werd de eerste dag weer normaal en een week later mat ik een toename van 2 cm.
  Gigant
 • Thomas
  Ik had geen erg grote penis - 16 centimeter, en ik merkte dat dit niet genoeg is voor mijn vriendin. Hierdoor kreeg ik complexen en kreeg ik bovendien problemen met een erectie. De arts raadde Gigant-gel aan, ik bestelde het online. Na 2-3 dagen keerde de erectie terug en na een week merkte ik dat mijn vriend minstens een centimeter langer was geworden!
  Gigant
 • Lieke
  Mijn man en ik zijn 10 jaar getrouwd. Hij is 50 jaar oud. Onlangs begon hij te slagen in seks, en de grootte van zijn waardigheid bevredigde me niet echt. Ik besloot om Gigant-gel op internet te bestellen op de officiële website van de fabrikant. Ik heb het zelf betaald, de levering kwam op het postkantoor. De gel heeft echt geholpen. Mijn man gebruikte het een week, de penis werd groter en harder.
  Gigant
 • Lieke
  Ik heb 5 jaar een relatie met een jongen. Zijn penis is niet erg groot, dus er begonnen ook problemen met het libido. Het bleek dat de man door stress op het werk zijn erectie volledig verloor. We hebben een arts geraadpleegd, hij raadde Gigant-gel aan. We bestelden het op de website van de fabrikant en begonnen het te gebruiken. Na 4 dagen werd de penis van de man groter en verscheen er een erectie.
  Gigant
 • Carin
  Ik was altijd verlegen over seks vanwege een kleine penis en uiteindelijk kreeg ik problemen met de potentie. Mijn vrienden adviseerden me Gigant-gel voor penisgroei en potentie. Ik heb het besteld op de officiële website van de fabrikant. De erectie werd na een paar dagen beter en een week later was er een leuke bonus - de penis werd dikker en langer.
  Gigant
Gebruikersbeoordeling Gigant
4.6
8