Gebruiksaanwijzing Gigant

Instructies voor het gebruik van het product Gigant

hoe Gigant-gel aan te brengen om uw penis te vergroten

Hoe de gel correct te gebruiken, staat in de instructies. Zorg ervoor dat u alles volgens de instructies doet, zodat u gegarandeerd een effectieve penisvergroting krijgt. Artsen in Nederland schrijven een penisvergrotingsgel voor. De zalf verbetert de bloedcirculatie en voorkomt onaangename tekenen van impotentie.

Hoe het product te gebruiken?

De gel wordt met zachte bewegingen op de penis in erectie aangebracht. Na de massage met de gel krijgt u consequent +1 cm aan de lengte van de penis. Voor het beste resultaat breng je de gel 30 minuten voor het vrijen aan. In de eerste maand van regelmatig gebruik wordt uw penis 2 cm lang en 1 cm in diameter.

Contra-indicaties en bijverschijnselen

Aangezien alleen natuurlijke stoffen in de Gigant-gel aanwezig zijn, is het gecontra-indiceerd om deze alleen te gebruiken in geval van persoonlijke intolerantie. Ook jonge mannen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt, mogen de gel niet gebruiken. Wanneer de in de instructies aangegeven doseringen worden gevolgd, verschijnen er geen bijwerkingen. Een verhoging van de dagelijkse concentraties kan leiden tot overdosering, die gepaard gaat met:

  • migraine,
  • misselijkheid
  • dyspepsie
  • verslechtering van de algemene toestand,
  • een allergische reactie.

Mannen ouder dan 65 jaar die besluiten Gigant-gel te gebruiken voor penisvergroting, dienen een arts te raadplegen.

Belangrijke gegevens! Het gecombineerde gebruik van de penisvergrotingsgel met kleine doses alcohol is toegestaan en geeft geen risico op bijwerkingen.