Gebruikservaring Gigant

Henry, Boedapest, ervaring met Gigant-gel

productfoto, applicatie-ervaring

Gigant trok mijn aandacht met zijn natuurlijke samenstelling: arginine, slakkenolie, guarana, zink. Al deze componenten zorgen voor een veilig en effectief resultaat.

Mannen die vaak problemen hebben met seks, willen, voordat ze een gel kopen, gedetailleerde informatie vinden over de effectiviteit van de gel en bijwerkingen. Ze merken op dat Gigant penisvergrotingsgel een aantal positieve eigenschappen heeft:

Het wordt goed verdragen door gebruikers, omdat het een volledig natuurlijke samenstelling heeft. Het gaat goed samen met alcoholische dranken. De eerste resultaten zijn al zichtbaar op de 3e dag van gebruik. De tool is in werkelijkheid actief.

Van kinds af aan heb ik een gemiddelde penisgrootte. Mijn vrouw maakt vaak grappen over mij dat ik een kleintje heb, ik was vaak boos en beledigd, maar liet het niet merken. Op een dag kwam ik thuis en ging online. Op de site zag ik de wondercrème Gigant. De fabrikant garandeerde een effectieve penisvergroting zonder operatie. Ik geloofde niet dat dit bestond, omdat ik dacht dat het onrealistisch was om de penis te vergroten zonder operatie. Maar toch besloot ik het te kopen, plotseling komt alles goed en zal mijn vrouw stoppen met grappen over me te maken.

Overname van Gigant

Ik ging naar de officiële website van de fabrikant en las veel positieve recensies. Ik vulde een vragenlijst in en bestelde een gel. Na het telefoontje belde de manager me, bevestigde de bestelling en zei dat de levering binnen een paar dagen op het postkantoor op mijn afdeling zou zijn. De gel kwam op tijd.

Review van het product en de resultaten van het gebruik van de gel

Ervaring met Henry's Gel uit Boedapest

In de bijgevoegde annotatie staat beschreven hoe u de tool kunt gebruiken. Ik begon de gel te gebruiken volgens de instructies. Na een week solliciteren was ik tevreden. Al in de tweede week nam de penis toe met 4 cm. In de derde week nam het toe met 1 cm. Daarna besloot ik om het niet meer te gebruiken en te genieten van seks met mijn geliefde vrouw. Het resultaat is positief: de kwaliteit van intimiteit is op het hoogste niveau, en mijn vrouw stopte met grapjes maken en begon om meer te vragen.

Bij het aanbrengen koelt de gel een beetje af, wat extra irritatie geeft en een erectie versterkt. Dezelfde kou vermindert de gevoeligheid enigszins, wat bijdraagt aan een toename van de duur van seks. Ik ben tevreden met het resultaat, en mijn vrouw is dubbel blij.