Hoe een penisvergrotingspomp te gebruiken?

Laten we eerst eens kijken naar de waarheid en mythen over penisvergroting met pracht en praal.

penis pomp

Mythe nr. 1. Hoe groter de lul, hoe meer plezier.

De vrouwelijke vagina is zo gerangschikt dat de zenuwuiteinden zich voornamelijk concentreren in het eerste derde deel van de ingang, aangezien de natuur de vrouwen toch voorbereidde op de bevalling, en als de vagina overal gevoelig zou zijn, zou de bevalling ondraaglijke pijn worden. En dit betekent dat je, om je vrouw te plezieren, een redelijk bescheiden waardigheid moet hebben. Een penis langer dan 20 cm geeft meer problemen dan plezier, hier heb je een constant traumatisch effect van de baarmoeder, en natuurlijk moet je de geneugten van anale seks opgeven. Wat de tegenovergestelde situatie betreft, wordt alleen een penis van minder dan 8 cm in een rechtopstaande staat als een afwijking van de norm beschouwd.

Mythe nummer 2. De penis kan worden "uitgerekt"

Als primitieve stammen nog steeds hun oren en lippen terugtrekken, dan neemt natuurlijk niemand de moeite om iets soortgelijks aan onze penis te doen.

Vanuit fysiologisch oogpunt is dit absolute onzin, dus je moet niet als ongeschoolde wilden worden en een functionerend orgaan in inactieve spaghetti veranderen. De enige manier om te "trekken" kan helpen als het gedurende enkele maanden gedurende 20 minuten elke dag gedurende 20 minuten wordt uitgevoerd, waardoor de holle lichamen van de penis intensiever met bloed worden gevuld en de lengte met 1 kan toenemen -1, 5 cm Maar dit hetzelfde effect kan worden bereikt als je een normaal, frequent seksleven hebt - en deze methode heeft de voorkeur boven iets uitstellen. Je moet niet luisteren naar taoïstische technieken die zeggen dat het nodig is om een erectie te houden met behulp van sleepboten en andere geïmproviseerde methoden gedurende enkele uren - dit heeft een negatief effect op de bloedstroom en kan een bron van congestie zijn, die uiteindelijk in een trip zal veranderen naar de dokter. De effectiviteit van allerlei meditatieve methoden laat ook veel te wensen over, en als de lengte toeneemt, dan alleen in je fantasieën.

Op dit moment is er de enige echt effectieve manier om de penis te verlengen, maar het vereist een chirurgische ingreep en is vrij lang in uitvoering - "mobilisatie".

Mythe 3. Je kunt je penis dikker maken met speciale oefeningen.

Met betrekking tot methoden voor het vergroten van de diameter zijn hier verschillende methoden bedacht, maar hun effectiviteit is anders. De eerste methode is de transplantatie van vetweefsel van plaatsen waar er een overmaat is, naar een plaats waar er een gebrek aan is, dat wil zeggen op de penis. De effectiviteit is extreem laag, want als de vetcellen geen extra voeding krijgen, lossen ze heel snel op en kun je maximaal een week genieten van het langverwachte volume. De tweede manier is om siliconen te uploaden in plaats van vet. In het begin zullen de veranderingen de gelukkige eigenaar behagen, maar na verloop van tijd, onder invloed van de zwaartekracht, zal de gel naar de basis wegvloeien en een bron van problemen worden.

En wat is echt?

De enige andere optie dan een operatie is een extender. De werking ervan is gebaseerd op het principe van rekken, dat actief wordt gebruikt om weefsels uit te zetten bij plastische chirurgie. Het effect is blijvend. Het gebruik van een extender is een onderwerp voor een apart artikel. We zullen alleen een voorbehoud maken dat resultaten kunnen worden bereikt in 3-6 maanden, niet eerder.

Wijze van toepassing:

Voordat de procedure wordt gestart, moet de penisvergrotingspomp grondig worden gewassen met water en zeep of worden behandeld met antiseptische preparaten. Het is ten strengste verboden om het te overgieten met kokend water, het te behandelen met alcohol en waterstofperoxide. Om het effect te vergroten, wordt aanbevolen om de penis vooraf te smeren met speciale crèmes. Dit zal de lokale bloedstroom verhogen. Smeermiddelen kunnen ook op de basis van het apparaat worden aangebracht. Maar tegelijkertijd is het de moeite waard om te overwegen dat smeermiddelen op vetbasis of die met vaseline het materiaal van het apparaat kunnen verpesten.

Een bepaalde reeks acties moet worden gevolgd:

 • De penis wordt in de holte van de fles geplaatst en vervolgens stevig tegen het lichaam gedrukt.
 • De compressiedichtheid van het gat in de kolf wordt gecontroleerd, en in het geval van een speciale luchtklep, de dichtheid van de sluiting.
 • Nadat u het apparaat met één hand vasthoudt, drukt de tweede op de peer of zuiger. Als gevolg hiervan wordt lucht naar buiten gepompt, waardoor de penis kan worden samengedrukt door de ijle atmosfeer. Dit alles leidt tot de bloedtoevoer naar de penis.
 • Na ongeveer 30 seconden (lichte roodheid van de penis en erectie zal merkbaar zijn), wordt de negatieve druk opgeheven door lucht in het apparaat te laten. Om dit te doen, drukt u op de klep in de buurt van de peer (in sommige modellen volstaat het om het gat in de pomp te openen, dat tijdens de procedure met een vinger wordt gesloten).
 • Het veld van hoe de erectie is verzwakt, is het noodzakelijk om de bovenstaande stappen opnieuw te herhalen.
 • Op het moment van het bereiken van de grootste erectie wordt een erectiele ring op de basis van de penis geplaatst. Dit wordt gedaan om de snelle uitstroom van bloed uit de penis te voorkomen en dus om deze rechtop te houden.
 • Na het einde van de oefeningen moet het apparaat ook worden gewassen met warm water en zeep of andere ontsmettingsmiddelen voor intieme hygiëne. Vervolgens moet het bij kamertemperatuur worden afgeveegd en gedroogd.

Met inachtneming van alle bovenstaande instructies en aanbevelingen, is het met behulp van een vacuümpomp mogelijk om na enkele maanden een toename van de penis met 2-3 cm te bereiken.

Wat is een vacuümpomp?

De vacuümpomp is oorspronkelijk gemaakt om erectiestoornissen te bestrijden. Penisvergroting was een bijwerking. Op welk principe werkt dit apparaat?

Een vacuümpomp is een transparante cilinder, een kolf met een inlaat maar geen uitlaat. Om precies te zijn, er is een uitgang, maar het is een klein gaatje waaraan een slang is bevestigd. Een dunne slang is op zijn beurt bevestigd aan een pomp om lucht uit de kolf te pompen. De pomp wordt vaak voorgesteld door een goedkope handpeer, zoals bijvoorbeeld gebeurt in goedkope pumps van sekswinkels. Op dure pompen is een speciale pistoolpomp met manometer geïnstalleerd om de druk in de kolf te bewaken.

Het werkingsprincipe is eenvoudig:

 1. De penis wordt in de fles gestoken.
 2. De kolf wordt stevig tegen het schaambeen gedrukt.
 3. Met een handpomp wordt de lucht uit de kolf verwijderd. Er ontstaat een onderdruk in de kolf, of, zoals ze zeggen, een vacuüm. Als gevolg hiervan worden de holle lichamen gevuld met bloed, wat een kunstmatige erectie veroorzaakt.

Na de afkolfsessie houdt het lid enige tijd een erectie, wat het mogelijk maakt om, in combinatie met het gebruik van fondsen uit de categorie Viagra of een erectiering, geslachtsgemeenschap te hebben.

Gebruikers van vacuümpompen hebben echter opgemerkt dat het lid er na pompsessies massiever uitziet dan normaal. Later bleek dat door het gebruik van een vacuümpomp de penis wel groter werd, maar niet voor lang: aan het eind van de dag nam de penis altijd weer zijn vroegere grootte aan. Nadat ze dit hadden geleerd, begonnen de verkopers van seksapparaten de vacuümpomp te verkopen als een apparaat om de penis te vergroten. Zo won de vacuümpomp aan populariteit.

Mechanismen van penisvergroting tijdens het pompen

Tijdelijke verhoging

Wat zorgt ervoor dat pompen een tijdelijke verhoging veroorzaakt?

 • Mechanisme 1. Bij langdurig (over de tijd van de sets kom je later in het artikel te weten) pompen, worden de elastinevezels in de tuniek van de penis uitgerekt. Hierdoor kunnen de holle lichamen meer bloed vasthouden, waardoor de omtrek van de penis groter wordt. Na een paar uur, wanneer de elastinevezels weer hun oude lengte zullen aannemen, keert de omtrek van de penis terug naar zijn gebruikelijke norm.
 • Mechanisme 2. Het tweede mechanisme van penisvergroting is de lymfestroom. Tijdens het pompen stroomt er niet alleen veel bloed in de penis, maar ook lymfe. Het is geconcentreerd onder de huid (in de voorhuid), wat het effect van de zogenaamde "donut" veroorzaakt na het voltooien van de pompsessie. Tijdens de eerste lessen met een pomp stroomt de lymfe sterker door. Later wordt de hoeveelheid lymfe tijdens het pompen aanzienlijk verminderd. Over het algemeen is lymfe niet gevaarlijk en is het geen negatief teken. Bovendien verlaat de lymfe een paar uur na de les uw penis via de lymfekanalen en wordt alles weer normaal. Indien mogelijk moet u ervoor zorgen dat de hoeveelheid lymfe niet te groot is.

Op permanente basis toenemen

Om blijvend te groeien, moet u het gebruik van de pomp combineren met handmatige oefeningen. Dan, met speciale pompmodi, zal het mogelijk zijn om de tuniek uit te rekken en in de volgende cyclus om de grotten te "pompen". Met elk van deze taken, met een competente aanpak, gaat de vacuümpomp met succes om.

De vacuümpomp kan als stand-alone apparaat worden gebruikt, of in combinatie met het handmatige hoofdprogramma. De tweede optie heeft de voorkeur.

Door de pomp te gebruiken in combinatie met handmatige oefeningen, kunt u een veel groter resultaat bereiken door de frequentieomvormer te vergroten. Zo is het met behulp van een vacuümpomp mogelijk om zowel de lengte als de omtrek van de penis te vergroten.

Soorten pompen

Inpakken

Inpakken is een pompmodus om de tuniek op te rekken. Voor het verpakken is een smalle fles nodig waarin het rechtopstaande onderdeel niet in de breedte kan zwellen, zodat de kracht van het vacuüm het in de lengte zal trekken. Met deze methode kunt u de lengte van de penis vergroten en de tuniek strekken.

Klassiek pompen

Klassiek kolven is kolven in een wijde kolf. De kracht van het vacuüm in zo'n kolf zorgt ervoor dat het orgaan in de breedte opzwelt, waardoor de holtes tot het uiterste met bloed worden gevuld. Met een uitgerekte tuniek helpt deze manier van pompen om de omtrek van de penis effectief te vergroten.

Veiligheidsregels voor het werken met een vacuümpomp

Vacuümpomp is een redelijk effectief hulpmiddel voor penisvergroting. Bij ondoordacht gebruik krijgt u echter alleen verwondingen en verdonkering van de penis. Lees dit artikel aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt.

Overtreed in geen geval de volgende regels:

 1. Als u pijn ervaart, stop dan onmiddellijk met afkolven. Zoek uit wat de pijn veroorzaakt. Als de oorzaak een blessure was, wacht dan op volledige genezing voor de volgende sessie. Als de oorzaak van pijn bijvoorbeeld een beknelling van de huid is, moet het probleem worden opgelost en moet de afkolfsessie worden hervat.
 2. Nooit haasten. Breng de pompsessie niet tot pijn! Verhoog de druk (meer precies, verlaag deze, omdat er een vacuüm in de kolf ontstaat) week na week soepel. Het geheim van groei zit niet in gekke ladingen, maar in constante competente training.
 3. Overschrijd in geen geval meer dan 40 minuten afkolven per set! Een uur is de tijdslimiet voor een lichte lading. Tegen die tijd moet je langzaam naderen. Bij een langdurig vacuüm stopt het bloed vrij in de penis te circuleren, waardoor de cellen in de penis beginnen af te sterven. Ik zal het hebben over progressie in het pompen hieronder.
 4. Pomp niet te vaak. Het afkolven is iets heel prettigs: het lid in de pomp zwelt op tot een indrukwekkende grootte, wat mooi is om te zien. U hoeft echter niet 3 keer per dag te kolven. Je doel is penisvergroting, niet het tijdelijke effect bewonderen. Te vaak sporten belemmert de groei. Volg daarom het trainingsschema, waar je later in het artikel meer over zult lezen.

Vacuümpomp trainingsprogramma

Overweeg twee trainingsprogramma's:

 1. Het eerste programma is gericht op het strekken van de albuginea van de penis.
 2. Het tweede programma is gericht op het "pompen" van cavernes.

Voor elk van de twee programma's zijn twee verschillende kolven nodig. De slang en de pomp voor het uitpompen van lucht zijn universeel voor alle kolven. Het eerste type training vereist een narrow packer. Hoe je de maat van de fles kiest op basis van de grootte van de penis, heb ik beschreven in het artikel "Hoe een vacuümpomp te kiezen. "

Eiwitmembraan rekprogramma (lengte)

De kolf voor het inpakken moet smal genoeg zijn: de penis in erectie zwelt niet in de breedte tijdens het inpakken, de wanden van de kolf beperken uitzetting, in plaats daarvan wordt de penis in de lengte verlengd.

Ik heb al veel punten beschreven in eerdere artikelen, die je altijd kunt lezen op de menquestions. ru-website in de sectie "De IF vergroten".

Oefenprogramma:

 1. Testiculaire massage - 5 min.
 2. Stoomverwarming - 10-15 minuten.
 3. Lichte rechte stukken in alle richtingen - 10-15 minuten.
 4. Hoogspanningskabel - 10 min.
 5. Touw of A-stretch (naar keuze). Je kunt hier omgekeerde stuwkracht opnemen, maar ook op een lid zitten.
 6. Lichte jelq - 50 herhalingen. Voordat u begint met pompen, moet u de penis voorbereiden op het pompen. Jelq is hier perfect voor. Droge of natte jelq, net wat het beste bij je past.
 7. Inpakken. Nu zullen we in detail beschrijven hoe de pompsessie wordt uitgevoerd.

Verpakkingsprocedure:

Breng de penis tot 80-90% erectie, smeer hem in met crème of vloeibare vaseline, steek hem in de kolf en druk hem stevig tegen het schaambeen. Probeer de vaseline niet op het scrotum te krijgen, anders wordt deze ook in de kolf gezogen. Als dit gebeurt, verdraag het dan niet: verwijder de kolf, veeg het scrotum droog met een servet en plaats de penis terug in de kolf. Als wrijving het uitrekken verhindert, smeer dan de binnenkant van de kolf zelf in met glijdende room-olie. De slip moet 100% zijn.

Op hoogwaardige pompen zit een manometer, deze geeft de druk in de pomp aan. Ik kan je de optimale drukindicatoren niet geven, want voor iemand zullen 4 eenheden een tastbare belasting lijken, terwijl de andere niets zal voelen. Je moet de druk om een andere reden in de gaten houden: je moet weten bij welke markering je bent begonnen, zodat je de belasting dan soepel kunt verhogen en niet te ver gaat.

Het lid in de kolf zal zich uitrekken tot zijn volledige lengte. Volg je gevoel. Stop de set als er pijn optreedt.

Trainingssets

Rust tussen de sets 3-5 minuten. Op dit moment kan licht worden uitgerekt. Breng voor de volgende set de penis opnieuw tot 80-90% erectie.

 • Eerste set. Besteed de eerste set aan een lichte belasting: probeer niet alle lucht eruit te pompen om de penis bij de eerste benadering maximaal uit te rekken. Als je in het begin begint te gebaren, zal de groei stoppen. Alles op zijn tijd. Geef 10 min lichte lichaamsbeweging.
 • Tweede reeks. De volgende set kun je de druk iets verhogen. Hier komt een manometer goed van pas: kijk naar de manometer en verhoog de druk een beetje. Wacht ook 10-15 minuten voor de tweede set.
 • Derde reeks. Verhoog voor de derde set de druk niet, maar verhoog de tijd tot 20 minuten. Je moet je de hele set goed voelen. Geen pijn!

Na sets

Na het inpakken weer light jelq, letterlijk 30-50 lichte herhalingen. Probeer geen volledige harde jelq te doen zoals bij een vaatprogramma. In dit geval heb je jelq nodig om de bloedcirculatie te verhogen, omdat tijdens het pompen het bloed in de penis stagneert.

Doe vervolgens rechte trekjes van gemiddelde sterkte gedurende 5-10 minuten.

Meet de BPFSL-parameter voor en na de training. Als er na een training een WUP is, doe je alles goed. Zo niet, lees dan de artikelen nog eens goed door en analyseer je trainingen.

De belasting verhogen

En nu iets meer over het verhogen van de belasting. Overschrijd de gespecificeerde belasting de hele week niet. De eerste set is gemakkelijk, 10 minuten, de tweede set is iets meer belasting en ook 10-15 minuten, de derde set bij dezelfde druk is 20 minuten. Over een week, iets, maar een klein beetje, verhoog de belasting voor de eerste set, daarom zal de tweede set met een nog grotere belasting zijn, de derde set met dezelfde druk maar al 20 minuten. Het schema is eenvoudig.

Dus, week na week, bouw de belasting geleidelijk op. Dit zal u helpen om de beste resultaten te krijgen. Na een paar weken, wanneer je ervaring opdoet, verhoog dan de duur van de sets tot 15 minuten voor de eerste set, 20 minuten voor de tweede en 25 minuten voor de derde.

Met voldoende ervaring kunt u uw trainingsprogramma upgraden en wijzigen, op basis van de voorbeelden die ik heb gegeven.

Ga door met het uitrekken van de tuniek totdat u het verschil tussen BPFSL en BPEL hebt vergroot tot 2 cm of meer, en ga dan verder met de vasculaire cyclus. Als je echter alle voorgaande artikelen hebt gelezen en het correct hebt gedaan, dan weet je dit al.

Vasculair programma met een pomp

Lijst met oefeningen:

 1. Testiculaire massage - 5 min.
 2. Stoomverwarming - 10-15 minuten.
 3. Directe tractie van gemiddelde sterkte - 5 min.
 4. Jelq - 100 herhalingen.
 5. Rechtopstaande krullen - 10 min.
 6. Zittend op een half rechtopstaand lid - 10 min.
 7. Pompende sessie.

orde van gedrag

De pompsessie op de vaatcyclus is precies hetzelfde als op de tuniekrekcyclus, met als enige uitzondering dat de fles in dit geval breed is, niet smal, en de penis in de breedte opblaast. De sessietijd en het principe van het verhogen van de belasting zijn precies hetzelfde. U kunt alle artikelen op onze website altijd nog eens nalezen.

Doe push-ups tussen de sets. 10-15 keer duwen tussen sets is voldoende. De combinatie van de vacuümpomp en de stoten zorgt voor een aantal fantastische VUP's. Voer het ponsen zorgvuldig uit. Als u het gevoel heeft dat de belasting te groot is, vertraag dan en verkort de training.

Doe tot slot een lichte jelq om je bloedsomloop op gang te krijgen.

De training is voorbij. Smeer aan het einde van de training de penis in met een ambulancezalf voor kneuzingen en kneuzingen of equivalenten. Schema 2/1 of 3/1.

Met behulp van dit programma kon ik, na een cyclus van het strekken van de tuniek, de omtrek van de penis met 0, 5 cm per maand vergroten. Het was een mooi resultaat! Daarna vertraagde de groei, waarna ik weer overging op de rekcyclus van de tuniek.

Wees alert op je geslachtsorgaan. Als je voelt dat het lid niet klaar is voor een dergelijke belasting of niet is hersteld, rust dan uit.

Om de effectiviteit van de training te volgen, kunt u voor en tijdens de training de omtrek van de penis meten. U moet het echter proberen te meten voordat het lid zich met lymfe vult. De door de lymfe vergroot omtrek maakt ons niet uit. We hebben een schone WUP nodig. En hoe groter het verschil tussen metingen aan het begin en tijdens de training, hoe beter. Als het verschil week na week groter wordt, ben je op de goede weg.

Een paar belangrijke punten

Laten we nu eens kijken naar een paar belangrijke punten bij klassiek kolven.

Moment 1 - handmatige oefeningen + pomp

De vacuümpomp is een geweldige aanvulling op het hoofdtrainingsprogramma en versterkt het effect van training. U moet niet overschakelen naar eenmalig gebruik van de pomp - dit is de verkeerde beslissing.

Moment 2 - lymfe

Bij het trainen met een pomp wordt de penis sterk "overspoeld" met lymfe. De eerste trainingen van lymfe kunnen meer zijn, na verschillende sessies "vloeit" het niet zo veel.

Als er veel lymfe is, kun je de set in twee fasen verdelen, met een pauze tussen de fasen van 30 seconden.

Om een grote hoeveelheid lymfe te voorkomen, is het mogelijk om een condoom in te pompen. Ja, wees niet verbaasd. In een condoom wordt de huid stevig samengeknepen, waardoor de lymfe zich eronder niet kan verzamelen. Dit heeft geen invloed op de algehele effectiviteit van de training.

Moment 3 - genezende crèmes

Aan het einde van de training moet u een helende crème gebruiken. Dit zal helpen om rode stippen snel te genezen en verdonkering van de penis te voorkomen.

Moment 4 - bloed tijdens het pompen

Tijdens inspanning met verhoogde belasting kunnen er een paar kleine druppeltjes bloed uit de plasbuis komen. Dit komt door schade aan de bloedvaten in de urethra. Beëindig in dit geval de sessie onmiddellijk en geef uzelf twee weken rust. Drink tijdens de rest het medicijn "Ascorutine" om de bloedvaten of een bewezen analoog te versterken. Je moet ook vitamine E nemen.

Hervat de training na twee weken rust, maar begin geleidelijk: na twee weken lichte training, ga terug naar volledige training.

Moment 5 - seks na de training

Na een training mag je geen seks hebben of masturberen. Gun uzelf en uw lid rust. Volgende keer seks hebben.

Moment 6 - verdonkering van de huid

Bij actief klassiek pompen kan de huid van de penis iets donkerder worden. Dit gebeurt wanneer de door mij in het programma beschreven voorwaarden niet worden nageleefd: opwarmen, voldoende belasting, gebruik van crèmes na de training. Donker worden is in ieder geval geen pijnlijk teken. Ik heb het verduisteringsmechanisme in eerdere artikelen beschreven.

Afscheidswoorden en wensen

Je kon het niet helpen, maar merk op dat de duur van de beschreven trainingen meer dan een uur duurt. Ja, het is lang genoeg, maar in dit stadium is het noodzakelijk. Na de groei van een beginner, na de eerste centimeters, wordt het steeds moeilijker om een grotere toename te bereiken. De penis past zich aan de belasting aan, dus trainen wordt ook moeilijker. Maar verlies de moed niet, alles ligt in jouw handen! Wie wil, zal hij bereiken. Niemand beloofde dat het gemakkelijk zou zijn. Geduld voor jullie vrienden en groei!