Plastische chirurgie voor penisvergroting, hoe de penis dikker wordt met implantaten

Voor de moderne geneeskunde is er praktisch niets onmogelijk. Dit geldt met name voor het uiterlijk en de grootte van verschillende delen van het lichaam. Bij het analyseren van statistische gegevens bleek uit de resultaten dat 30% van de mannen minstens één keer heeft nagedacht over het feit dat het leuk zou zijn om hun penis te vergroten.

Ontevredenheid over de grootte van de penis kan leiden tot seksuele disfunctie en psychologische problemen. En als maat zo belangrijk is, kunt u overwegen een plastisch chirurg te bezoeken.

Mannelijke waardigheid heeft de neiging om in omvang toe te nemen. Bij sommigen neemt de penis in opgewonden toestand met 1, 5 keer toe, terwijl in andere met 4-5 keer. Als u iemand ziet omringd door een penis die groter is dan de uwe, hoeft u niet boos te zijn, want het is geen feit dat u een concurrent niet in erectie zult inhalen.

Kenmerken van de operatie:

penisvergroting chirurgie

Artsen zeggen dat een dergelijke operatie binnenkort in veel klinieken een gangbare praktijk zal worden, omdat operaties als experiment niet alleen uitstekende resultaten opleverden, maar ook goed werkten bij het mannelijke publiek van plastische medische instellingen.

Operaties om de grootte van de penis te veranderen zijn een van de meest populaire manipulaties op het gebied van intieme plastische chirurgie. Ze stellen u in staat om aan de behoeften van de patiënt voor de gewenste grootte van de penis te voldoen, bestaande schendingen van de seksuele sfeer te elimineren, de kwaliteit van het intieme leven te behouden en te verbeteren.

Penisvergrotingstechniek: Chirurgische penisvergroting kan zowel in de lengte (penisvergroting) als in de breedte (penisverdikking) worden uitgevoerd. Dit zijn twee verschillende operaties.

Verdikking van de penis met siliconen- en gelimplantaten

Penisvergroting is een populaire trend in plastische chirurgie. En zelfs het feit dat dit een nogal gecompliceerde chirurgische ingreep is, houdt de sterkere seks niet tegen. Misschien is de reden hiervoor het feit dat partners niet onder de indruk zijn, hoewel lange, maar dunne fallus.

Indicaties voor de operatie

voorbereiding op penisvergrotingschirurgie

In de regel is een toename van de dikte van de penis het exclusieve initiatief van de eigenaar van de penis. Vanuit medisch oogpunt is het alleen de moeite waard om de natuurlijke constitutie te verstoren als de penis geen diameter van 3-4 centimeter bereikt.

De gemiddelde grootte van de penis wordt geacht 12 tot 15 cm te zijn tijdens een erectie. Tegelijkertijd verschillen de lengte en grootte in de normale toestand aanzienlijk. Complexiteit van mannen over de onvoldoende grootte van de penis in lengte en breedte komt over de hele wereld veel voor.

Voordat u beslist over penisvergroting, moet u een arts raadplegen. Slechts enkele patiënten hebben echt een operatie nodig.

Elke gekwalificeerde arts van het medisch centrum zal proberen een dergelijke verantwoorde stap af te raden als de operatie niet nodig is.

Soorten implantaten

De medische industrie biedt verschillende manieren om de dikte van de penis te veranderen. Een daarvan is de implantatie. Er zijn 3 soorten om uit te kiezen:

 • opblaasbare;
 • gel;
 • halfstijf.
penisimplantaten

De eigenaardigheid van het gelimplantaat is dat het een zak heeft, waardoor het materiaal zich onder het bindweefsel bevindt.

De procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal gereedschap - een duwer. Het risico van verplaatsing wordt geëlimineerd met behulp van een oog dat aan het witte deel van de penis is bevestigd.

Heliumimplantaten zijn niet alleen populair bij chirurgen, maar ook bij patiënten van plastische klinieken.

Hun voordeel is dat:

 • de penetratie van de gel door de schaal is uitgesloten, zelfs als het inzetstuk per ongeluk breekt;
 • er is geen gevoel van een vreemd lichaam in de penis;
 • afstoting is uitgesloten vanwege het feit dat de gel hypoallergeen is;
 • de stof veroorzaakt geen genitale ziekten.

Belangrijkste kenmerken

De belangrijkste kenmerken van de operatie om de dikte van de penis te veranderen zijn:

 • uitsluiting van complicaties die kunnen leiden tot seksuele disfunctie;
 • eenvoud van het proces. Voor de chirurg is de ingreep vergelijkbaar met de besnijdenis van de voorhuid;
 • korte ziekenhuisopname (24 uur);
 • verandering in het volume van de penis, niet alleen in een opgewonden toestand, maar ook in rust;
 • blijvend karakter van het resultaat. Die. de fallus keert na een tijdje niet meer terug in zijn oorspronkelijke staat;
 • het vermogen om het implantaat te verwijderen zonder schade aan de gezondheid in geval van beëindiging van de behoefte.

contra-indicaties

doktersconsult voor penisvergrotingsoperatie

Een penisvergrotingsoperatie wordt niet aanbevolen voor mensen met:

 • oncologie;
 • psychische aandoening;
 • suikerziekte;
 • genitale infecties;
 • slechte bloedstolling;
 • acute en chronische ziekten van het urogenitale systeem.

Als psychische stoornissen een absolute contra-indicatie zijn, dan zijn sommige ziekten relatief. In sommige situaties raadt de arts aan om andere artsen te bezoeken om de juiste behandeling te krijgen voor de behandeling van bijkomende ziekten.

Na het herstel van het lichaam en het wegwerken van pathologische aandoeningen, worden deze contra-indicaties irrelevant en is plastische vergroting al mogelijk.

Voorbereidingsproces

Vóór plastische chirurgie om de fallus te vergroten, moet u:

 • een elektrocardiogram van het hart ondergaan;
 • slagen voor een algemene urinetest, een algemene en biochemische bloedtest;
 • controleer bloed op stolling;
 • zorg ervoor dat er geen syfilis, hepatitis C en hiv is;
 • bepaal de Rh-factor en bloedgroep;
 • laat u adviseren door een anesthesist.

Gedurende 12 uur voor de operatie is het verboden te drinken en te eten. In de ochtend is het belangrijk om de urinewegorganen en de liesstreek grondig te wassen!

Het verloop van de postoperatieve periode

Na de operatie heeft de patiënt nodig:

 • voer regelmatig verbanden uit;
 • neem ontstekingsremmende en pijnstillers;
 • een maand seks uitsluiten;
 • voldoen aan de beperking van lichamelijke activiteit.

Mogelijke complicaties

Na de operatie is een lichte bloeding, een verhoogd pijngevoel toegestaan. Als de hechtingen niet goed worden verzorgd, kan er een infectie optreden.

Verminderde gevoeligheid van het hoofd, kromming van de penis en erectiestoornissen zijn uiterst zeldzaam bij patiënten.

Hoeveel kost een grote lul?

de dokter kreeg geld voor een penisvergrotingsoperatie

Hoeveel kost een penisvergrotingsoperatie? De prijs is afhankelijk van het type chirurgische ingreep en het gekozen implantaat.

De wens om het volume van de penis te vergroten is gebaseerd op een onbewust niveau, wanneer een man mogelijk niet "in een gat wil vallen".

Een penisvergrotingsoperatie geeft een man niet alleen een volledig seksueel leven, maar verlicht veel complexen, geeft morele steun, de levenshouding verandert kwalitatief tegen de achtergrond van een verhoogd zelfrespect.

We mogen echter niet vergeten dat deze operatie tot de categorie technisch complex behoort. Het vereist niet alleen een hooggekwalificeerde arts, maar ook dure endoscopische apparatuur, de aanwezigheid van een ziekenhuis. Daarom is het de moeite waard om op een zeer verantwoorde manier een kliniek en een opererende chirurg te kiezen.