Hoe de penis van een tiener te vergroten - veilige en effectieve methoden

Adolescentie is een periode waarin een persoon aandacht begint te schenken aan zijn lichaam en zijn tekortkomingen.

De puberteit bij jongens begint op de leeftijd van 12-13, in het interval tot 20 jaar kan een man kijken hoe zijn penis groeit.

Een belangrijke fase in het leven van elke man

problemen met penisgrootte in de adolescentie

Naast een toename van de grootte van de geslachtsdelen, treden er andere belangrijke hormonale veranderingen op:

 • verhoogde haargroei in de liesstreek en op het gezicht;
 • afronding van het scrotum;
 • verandering in de lengte en dikte van de penis;
 • voorhuid vorming.

Ontwikkeling in deze vorm is een belangrijk proces. Ouders dienen dergelijke veranderingen in de gaten te houden.

Als een tiener geen haar heeft of zijn stem niet "breekt", dan hebben we het over een hormonaal falen, testosteron wordt in onvoldoende hoeveelheden geproduceerd. Het negeren van het probleem is beladen met pathologische problemen in de toekomst.

De normen van de dikte en lengte van de penis bij een tiener

De grootte van de penis in het sterkere geslacht op volwassen leeftijd kan anders zijn. Op jonge leeftijd is de lengte en breedte van de penis bij alle kinderen ongeveer gelijk. De gemiddelde gegevens van een penis tijdens een erectie zijn gelijk aan de volgende indicatoren (lengte, diameter, gegevens worden aangegeven in centimeters):

normen voor de dikte en lengte van een penis bij een tiener
 • 12 jaar oud - 10-11 en 7, 5;
 • 13-14 jaar oud - 12-14, 8. 5-10. 5;
 • 15-16 jaar oud - 15-17, 11-12.

Op zeventienjarige leeftijd kunnen adolescenten merken dat het orgel 0, 5-1, 2 cm korter wordt.Dit komt door de toename in diameter. Veel experts zijn van mening dat je op de leeftijd van 17-19 jaar nog steeds de grootte van de penis kunt beïnvloeden.

Wat beïnvloedt de grootte van de penis bij adolescenten?

De maten worden beïnvloed door verschillende factoren:

 1. Genetica- het wordt in de baarmoeder gelegd. Als de vader van het kind geen seksuele reus is, mag van de jongen niet worden verwacht dat hij een belangrijk apparaat in korte broek heeft.
 2. ecologie heeft een negatieve invloed op de penisgroeiEcologie- volgens statistieken hebben jongens die in de buurt van fabrieken wonen en fabrieken die schadelijke chemische componenten in de atmosfeer uitstoten, een penisgrootte die 0, 5-3 cm kleiner is dan jongens die in het zuiden en andere milieuvriendelijke gebieden wonen.
 3. Blessure in de liesstreek- dit mag zich op geen enkele manier manifesteren terwijl het kind naar de tuin gaat, alles wordt merkbaar tijdens de puberteit.
 4. Ziekten van het endocriene systeem- in dit geval moet een tiener de juiste behandeling kiezen om problemen op het gebied van de gezondheid van mannen in de toekomst te voorkomen.
 5. Groei– Lange jongens hebben misschien een langere penis, maar een kleinere diameter. Bij adolescenten die niet hoger zijn dan 163, is de penis dik en kort.
 6. gezonde voeding voor penisgroeiGezonde voeding - het dieet van een jonge vertegenwoordiger van het sterkere geslacht moet compleet zijn. Het ontbreken van een product zal de algehele lichamelijke ontwikkeling van het kind en zijn voortplantingsorganen beïnvloeden.
 7. Slechte gewoontes- helaas zal het misbruik van roken en alcohol noodzakelijkerwijs de groei van de penis beïnvloeden. Als een jongen op 14-jarige leeftijd begint te roken, dan kan hij op 17-jarige leeftijd zien dat de penis 0, 7-2, 5 cm kleiner is dan de gemiddelde grootte.
overleg met een arts over penisvergroting

Experts zijn van mening dat ouders verplicht zijn om te volgen hoe het lichaam van een tiener zich ontwikkelt.Kleine jongens moeten regelmatig naar de chirurg worden gebracht, die de pathologie tijdig zal detecteren.

Hoe eerder een probleem wordt gedetecteerd, hoe groter de kans dat de man in de toekomst geen problemen zal ondervinden zoals penisdisfunctie of seksuele complexen.

Hoe de penis van een tiener te vergroten: populaire manieren

Farmaceutische bedrijven promoten actief fondsen waarmee u de penis met 2-4 cm kunt vergroten. De diameter kan ook worden aangepast. Natuurlijk zijn deze medicijnen tijdelijk.

Onder natuurlijke omstandigheden groeit de penis slechts tot de leeftijd van 21 jaar. Dit feit is vastgesteld, als je niet extra op het orgel handelt met medicijnen of oefeningen doet, dan kun je niet hopen dat een apparaat in korte broek zal verschijnen, zoals een ster van een volwassen film. Vertegenwoordigers van dit beroep gebruiken graag gels en verschillende sprays die de bloedstroom in de liesstreek verhogen en hierdoor is er een toename van de penis. Op jonge leeftijd zijn dergelijke experimenten verboden.

Tieners kunnen de penis verlengen met de volgende procedures:

 • pompen die werken vanwege drukverschil;
 • penis pompextenders zijn populaire apparaten die in de oudheid verschenen. Natuurlijk zagen ze er in die tijd eenvoudig uit, maar de essentie bleef - door geforceerd uitrekken treedt rek op;
 • fysieke oefeningen - er zijn trainingen waarmee u de afmetingen van de geslachtsdelen kunt aanpassen;
 • masturbatie is een controversiële methode, omdat seksuologen geloven dat in de adolescentie zelfvoldoening kan leiden tot problemen in de toekomst. Deze methode is geschikt voor mannen die regelmatig seksueel contact hebben met vrouwen.

Je kunt de penis in de adolescentie met deze technieken met 0, 5-3 cm vergroten. Soms is deze afstand niet genoeg voor mannen om zich als echte supermannen in de slaapkamer te voelen.

Verlenger en pompen

doktersrecept voor penisvergroting

Een tiener hoeft niet veel na te denken over de kleine omvang van de penis. Als de penis kleiner is dan gemiddeld, moet u natuurlijk naar een specialist gaan. Vanaf je zeventiende kun je een aantal methoden gebruiken waarmee je in de toekomst zelfverzekerd kunt vasten met een dame.

Een extender is een apparaat dat een orgaan vergroot door zijn weefsels uit te rekken.Als je het regelmatig draagt, kun je de vermenigvuldiging van huidcellen uitlokken, dit draagt bij aan het uitrekken in lengte en breedte.

Het apparaat zit dagelijks 6-8 uur vast, je zult er zelfs mee moeten lopen op openbare plaatsen. Om het systeem te verbergen, moet u een wijde broek en ondergoed dragen. Het resultaat zal merkbaar zijn na een maand gebruik. De huid van jonge mensen is meer aangepast aan stretchen.

overzicht vacuümpompen voor penisvergroting

Pompen geven tijdelijk resultaat. Maar experts zeggen dat langdurig gebruik zeker een toename in lengte en breedte zal veroorzaken.

 • In de adolescentie is de huid vatbaar voor snelle regeneratie, hierdoor wordt deze gemakkelijk uitgerekt.
 • Als u de pomp op 18-jarige leeftijd begint te gebruiken, wordt de penis 2-3 cm groter. Gebruik het apparaat voorzichtig, in elk vijfde geval treden verwondingen op.

Massages en oefeningen

penismassage voor vergroting

Het geslachtsorgaan van een tiener kan worden vergroot met behulp van training. Regelmatig strekken van de penis zal leiden tot een verlenging van 3-5 cm. Als u de penis elke dag masseert tijdens een erectie, zal het resultaat binnen een maand merkbaar zijn. De beweging wordt van onder naar boven gedaan - je moet je hand krachtig van de basis tot het hoofd vasthouden. Experts zeggen dat deze actie een beetje pijnlijk is.

Jelqing is een oude technologie waarmee je de lengte van de penis kunt vergroten. Het trekken van de penis met behulp van gewichten moet elke dag gedurende 40-65 minuten worden gedaan. Als u minder tijd besteedt, is er geen resultaat.

 • De oefening wordt gedaan op een lid dat zich in een niet-opgewonden toestand bevindt.
 • Als het orgaan overbelast is, kunnen er problemen zijn met het scheuren van weefsels of bloedvaten. Op jonge leeftijd ontstaan blessures door onervarenheid en overmatige spanning.

Maar hoe zit het met operaties?

Chirurgische privéklinieken maken steeds vaker reclame voor diensten voor een snelle manier om de penis te vergroten. Natuurlijk moeten tieners veilige methoden kiezen voor orgaancorrectie - extender en massage.

Chirurgische ingrepen zullen niet worden gedaan aan mannen die geen last hebben van pathologieën en duidelijke defecten die complexe manipulaties met een scalpel vereisen.Zelfs op verzoek van de ouders worden dergelijke operaties niet alleen op verzoek van de patiënt uitgevoerd. De arts zal u in detail vertellen wat de norm is en hoeveel centimeters er in het normale geslachtsorgaan van een tiener zitten.

penisvergrotende pillen

Je kunt jongens ook adviseren om vitamines te nemen en de voeding te controleren. Misbruik van slechte gewoonten is een zekere weg naar een slechte gezondheid en een kleinere penis. Ouders dienen het kind op alle mogelijke manieren te ondersteunen om ernstige problemen te voorkomen. U moet dringend contact opnemen met een specialist als de penis niet groeit en de volgende symptomen aanwezig zijn:

 • de man heeft smalle schouders en een breed bekken;
 • de jongen heeft geen erectie;
 • een tiener is zwaarlijvig;
 • testikels zijn klein.

Als u uw gezondheid nauwlettend in de gaten houdt en niet bang bent om naar de dokter te gaan, kunt u veel defecten corrigeren die precies in de adolescentie worden gedetecteerd. Een kleine penis in de adolescentie is geen reden tot paniek, het is mogelijk dat het genetica is of het is nog geen tijd om vrienden te verbazen met de afmetingen van een "buddy" en verhalen over seksuele exploits.